Zahájení nového školního roku

Nový školní rok 1. místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR Alena Gajdůšková zahájila mezi studenty na Střední průmyslové škole ve Zlíně. Tato škola patří k nejlepším ve Zlínském kraji. „Je to škola budoucnosti. Chceme-li dospět ke znalostní prosperující společnosti, pak je nutné posílit úlohu vzdělávání. Vzhledem k průmyslovému základu našeho hospodářství pak především odborného vzdělávání. Pro mladé lidi je důležité, aby byli připraveni na život i neustálé změny, které dnes přináší. To zlínská průmyslovka svým studentům nabízí v základních oborech, na které jsou studenti schopni kdykoliv v průběhu celoživotního vzdělávání navázat dalšími specializacemi. Tak musí vypadat škola pro budoucnost, chceme-li být jako země úspěšní,“ říká zlínská senátorka.Jako každoročně také popřeje místopředsedkyně Senátu písemně všem pedagogickým sborům jejího obvodu hodně sil do dalšího školního roku, dobré podmínky i radosti z výsledky jejich náročné práce.

Fotogalerie ze setkání se studenty.